Американський хімік винайшов корисну для серця каву

Кава, створена головою кафедри хімії з університету в Нью-Гемпширі Гленом Міллером, така ж корисна, як і червоне вино

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на nv.ua.

Для створення корисного напою Міллер використовував зерна кави сорту арабіка і додавав в них ресвератрол - речовину, яка міститься в шкірках виноградних ягід. Таким чином йому вдалося домогтися того, щоб продукт, названий CoffVee, приносив користь для серця, як і червоне вино. За словами Міллера, в одній чашці напою міститься стільки ж ресвератрола, як і у келиху вина.

"Ми вважаємо, що стоїмо на порозі великих змін в кавовій індустрії", - говорить творець CoffVee, який для продажу свого продукту навіть заснував нову компанію під назвою Vera Roasting.

Ідея робити каву з ресвератролом відвідала Міллера не відразу. Він знав про переваги даної речовини, що не має смаку, але спершу планував додавати її в чай ​​або бутильовану воду. На каву він переключився, тому що даний напій є дуже популярним серед дорослих. За його словами, приблизно 83% дорослого населення є споживачами кави, а середній кофеман випиває по 3,1 чашці гарячого напою в день.

Саме цю аудиторію має намір підкорювати хімік. Причому, він вже робить перші успіхи. Незважаючи на те, що компанія Vera Roasting почала працювати тільки 8 грудня, наявність веб-сайту і поширення чуток допомогло йому продати пілотну партію приблизно з 100 кг модифікованих зерен.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme