5 кращих способів зберігати зелень: поради Ектора Хіменес-Браво

Знаменитий кулінар і шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів, як найкраще зберігати та готувати зелень

5 кращих способів зберігати зелень: пора…

1. Метод італійських бабусь

Покрийте базилік шаром солі і зберігайте в прохолодному місці. Така зелень зберігається місяць.

2. Створіть свою приправу

У блендері з'єднайте зелень та сіль в однакових пропорціях. Викладіть суміш на пергаментний лист і випікайте при 100 градусах близько 30-40 хвилин, поки зелень висохне. Періодично перемішуйте. Спробуйте сіль з розмарином для баранини, базилікову сіль для томатів та свіжої моцарелли, кінзу з сіллю для авокадо.

3. Заморозьте трави з маслом

Помістіть зелень в блендер, подрібніть, залийте оливковою олією так, щоб покривало трави. Вилийте суміш в ємність для льоду. Додавайте до страви, наприклад, коли варите суп.

4. Висушіть зелень

Трави, такі як орегано або чебрець, люблять сухі і добре провітрювані приміщення. Вивісіть їх листям донизу або розкладіть на паперовому рушнику. Через тиждень зелень можна помістити в пакет і заморозити. Немає нічого краще, ніж трохи чебрецю для запеченої свинини.

5. Звертайтеся до зелені, як до овочів

Використовуйте більше зелені: додавайте в салат не жменю, а цілий стакан подрібнених трав. Листя салату та зелень використовуйте в співвідношенні 1:1, повідомляє ДеПо з посиланням на сторінку Ектора Хіменес-Браво в Facebook.

Раніше ДеПо розповів про 7 способів зробити перекуси корисними.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme