«Цезар» по-новому від Джеймі Олівера

Замість сухуватої курячої грудки кухар пропонує використовувати соковиті засмажені курячі ніжки і бекон

«Цезар» по-новому від Джеймі Олівера…

Беремо: кілька курячих ніжок, кілька скибочок білого хліба, 5 смужок бекону, листя салату. Для соусу: 2-3 анчоуса, чверть зубчика часнику, 1 ч. л. сметани, 100 г пармезану, 60 мл оливкової олії, 20 мл лимонного соку. Для маринаду: кілька гілочок свіжого розмарину, оливкову олію, сіль, перець, пармезан - щоб прикрасити.

Готуємо: змішуємо всі інгредієнти для маринаду і натираємо отриманою сумішшю курячі ніжки. Викладаємо у сковороду хліб великими шматками, зверху курку і запікаємо в духовці до золотистого кольору. Викласти зверху курки смужки бекону і запікати ще 7-10 хвилин.

Для соусу змішати анчоуси з часником і розтовкти в ступці. Додати сметану, перемішати. Натерти на дрібній тертці пармезан, влити оливкове масло і лимонний сік. Ретельно перемішати.

Дістати курку і бекон. Відокремити куряче м'ясо від кісток і порвати його на невеликі шматочки. Грінки порубати ножем. У миску порвати листя салату, покласти курку, грінки, бекон. Заправити соусом, перемішати.

Викласти салат на блюдо, прикрасити тертим пармезаном і подавати до столу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme