Ахметов відправив Луческу працювати на "Опоблок"

69-річний румунський наставник донецького "Шахтаря" почав говорити про громадянську війну словами екс-регіоналів з "Опоблоку"

Ахметов відправив Луческу працювати на "…

Мірча Луческу поступово перетворюється з тренера на політичну зброю Ріната Ахметова. Він збаламутив ЗМІ своїм останнім інтерв'ю, в якому розповів про громадянську війну в Україні та донецьких футболістів, яких вважають терористами.

"Ви знаєте, в Україні громадянська війна. Ми вже тривалий час не перебуваємо вдома і майже рік живемо в готелях. У "Шахтарі" більшість в Україні бачать ворога. Нас називають сепаратистами або терористами. Ми стикаємося з відношенням, якого не заслужили", - розпинається тренер.

Ще кілька місяців тому Мірча Луческу говорив, що в України конфлікт з Росією. Він боявся, що росіяни нападуть на Україну та Румунію.

"А раптом росіяни образяться і увійдуть в Україну! Буде тоді мати значення мій контракт? Хто там залишиться? І що мені робити? Куди податися? Додому? Так російські війська і в Румунію увійдуть!", - говорив тренер.

Звідки взялася така мінливість думок? 

Цікаво, що говорити про громадянську війну та звинувачувати українську владу у конфлікті на Донбасі люблять представники "Опозиційного блоку" у ВР. Вони спекулюють на цих темах, щоб отримати гарні рейтинги в регіонах, де люди досі сумніваються у російській агресії.

Головний спікер "Опоблоку", який розпинається на всіх політичних телешоу Вадим Рабинович постійно використовує термін "громадянська війна".

"В країні йде громадянська війна за підтримки інших держав", - Вадим Рабинович.

Саме в "Опоблоці" є люди олігарха Ріната Ахметова. Тому і Луческу своїми інтерв'ю підіграє цій політичній силі напередодні місцевих виборів.

Але у ролі політичної зброї Луческу виглядає досить безглуздо. Тому варто зав'язувати. 

Больше новостей о событиях в Украине и мире на Depo.ua

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme