Фанати зірвали матч і перетворили стадіон в Афінах на поле бою

Учора, 22 листопада, фанати футбольного клубу "Панатінаїкос" зірвали матч з "Олімпіакосом", який мав відбутися в Афінах

Фанати зірвали матч і перетворили стадіо…

Ще за кілька годин до гри в Афінах відбулися зіткнення між ультрас і поліцейськими. Використовували вибухові пакети, димові шашки, фаєри, каміння, пляшки і навіть якісь палиці, повідомляє depo.ua з посиланням на ua.tribuna.

Фанати "Панатінаїкоса" почали заповнювати трибуну за воротами задовго до стартового свистка.

Коли футболісти "Олімпіакосу" прогулювалися по полю, оцінюючи стан газону, в форварда Альфреда Фіннбогасона прилетів фаєр. Ісландець вчасно відскочив убік і не отримав ушкоджень, але судді помітили інцидент і відклали початок матчу.

За 30 хвилин судді взагалі скасували матч. У цей момент на стадіоні почалися великі заворушення. Фанати прорвалися на поле і зійшлися з поліцією. У бік співробітників правоохоронних органів полетіли крісла і купа всякого мотлоху.

За підсумками заворушень на стадіоні затримані 50 осіб.

Водночас "Панатінаїкосі" заявили, що відповідальність за заворушення повинні взяти арбітри, що скасували гру.

"За півтори години до матчу два-три дурні вболівальники кинули піротехніку в сторону гравців "Олімпіакоса" Це не було організованою акцією, вони діяли поодинці. І хоча потім не було пригод, судді, порушуючи правила, скасували матч. Це було помилкове і абсолютно безвідповідальне рішення рефері", - наголошується в заяві футбольного клубу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme