Чому Словенія - найімовірніший суперник України у плей-офф Євро-2016

18 жовтня збірна України дізнається свого суперника у плей-офф Євро-2016

Чому Словенія - найімовірніший суперник…

Як повідомляє depo.ua, сьогодні відбудуться останні матчі 10-го туру групового етапу ЧЄ-2016. За ними визначаться всі команди, які гратимуть у плей-офф. Але вже зараз можна зрозуміти, з ким Україні грати. 

Чотири з восьми команд-учасниць плей-офф будуть сіяними. За таблицею рейтингів національних збірних можна побачити, що Україна вже майже на 100% буде у числі сіяних. 

Відомі 5 команд, які точно зіграють у плей-офф. Це збірні України, Словенії, Ірландії, Данії та Швеції. Серед решти найбільш вірогідних учасників плей-офф варто назвати Боснію, Норвегію та Туреччину. Також існує невелика імовірність того, що Нідерланди, Хорватія, Кіпр чи Ізраїль гратимуть у плей-офф. 

У разі перемоги над чехами та невдачі Туреччини в матчі з Ісландією, Нідерланди гратимуть у плей-офф замість Туреччини. Хорватія гратиме у разі успіху Норвегії в матчі з Італією. Кіпр - якщо здолає Боснію. Ізраїль - якщо Кіпр здолає Боснію, або зіграє внічию, а вони зможуть перемогти Бельгію. 

Збірна Угорщини на 99% вийшла на Євро-2016 у якості кращої третьої команди, тому її не рахуємо.

Враховуючи всіх учасників плей-офф і їхні рейтинги у таблиці УЄФА, ми побачимо, що Україна посідає другу сходинку за коефіцієнтами, у разі виходу в плей-офф Нідерландів, або взагалі має кращі показники серед усіх, якщо голландці вилітають. Це означає, що ми - сіяні.

Показники

 Нідерланди - 33299, Україна - 30313, Туреччина - 25413, Боснія і Герцеговина - 28747, Ізраїль - 23 802, Кіпр - 16 518, Ірландія - 26902, Словенія - 25 442, Швеція - 29028, Норвегія - 26059, Хорватія - 29 022, Данія - 27140.
Сіяні
Якщо у плей-офф гратимуть збірні України, Словенії, Ірландії, Данії, Швеції, Боснії, Норвегії та Туреччини -  нам може випасти Ірландія, Словенія, Норвегія чи Туреччина.
Якщо у плей-офф гратимуть збірні України, Нідерландів, Словенії, Ірландії, Данії, Швеції, Боснії, Норвегії - нам може випасти Данія, Норвегія, Ірландія чи Словенія.
Якщо у плей-офф гратимуть збірні України, Словенії, Ірландії, Данії, Швеції, Боснії, Хорватії та Туреччини - нам може випасти Данія, Ірландія, Словенія, Туреччина.
Якщо у плей-офф гратимуть збірні України, Словенії, Ірландії, Данії, Швеції, Кіпру (Ізраїлю), Норвегії та Туреччини - ми можемо попасти на Норвегію, Словенію, Кіпр (Ізраїль) чи Туреччину.
У будь-якому випадку, цілком можливо, що Україні доведеться брати реванш у Словенії за матчі плей-офф Євро-2000 (1:2, 1:1) та жахливу помилку Шовковського. Імовірність того, що нам випаде саме ця збірна, становить 25%. Так само, як і шанс зіграти з Ірландією

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme