У Новій Зеландії почали продавати морозиво з м'яса

Технолог харчової промисловості з Нової Зеландії Мустафа Фарук поєднав два продукти в один та отримав морозиво.

У Новій Зеландії почали продавати морози…

Наполовину воно складається з м'яса, повідомляє depo.ua з посиланням на Gazeta.ua.

Ідея - перетворити морозиво з солодощів у корисне блюдо, багате білками та мікроелементами. Винахідник тримає технологію в секреті. Відомо лише, що він використовує високоякісну нежирну яловичину вільного випасу. Автор перетворює її в ніжну шоколадну пасту. В готовому продукті не відчувається ні смаку, ні текстури м'яса.

Морозиво на 50% складається з м'яса. Воно має ніжний шоколадно-вершковий смак та покрите шоколадною глазур'ю. Вартість одного кубика м'ясного морозива становить два з половиною долара. Купити можна тільки за попереднім замовленням.

Зараз Мустафа експериментує з телятиною та бараниною. Він планує створити повністю м'ясне морозиво без використання молочних продуктів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme