Поблизу Тореза бойовики інтенсивно готують водіїв танків

На полігоні в районі Тореза окупанти ведуть інтенсивну підготовку механіків-водіїв танків Т-72

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"На сьогоднішній день йде обкатка до 30 осіб. За інформацією мережі групи ІС, Ца партія механіків-водіїв буде відправлена ​​на доукомплектування додаткових танкових рот в танкових батальйонах ОМСБР "1-го АК ДНР" (з переходом їх з 3-х ротної на 4-ротну оргштатної структури), при цьому ці фахівці готуються для запланованої партії танків, яка протягом найближчого тижня прибуде з РФ. Командири танків і наводчики для нових екіпажів готуються в районі Моспиного, і прибудуть на полігон під Торезом на завершальному етапі підготовки для проведення бойового злагодження екіпажів", - написав він.

Також повідомляється, що у "2-му АК ЛНР" Стахановська угруповання окупантів посилено накопичує артилерійські боєприпаси. Щодоби з південного напрямку по 5-6 Уралов з ящиками з боєприпасами перекидаються на Алчевськ і Перевальськ через Біле (іноді затентованние, іноді ні).

"Протягом останніх днів в м.Донецьк регулярно спостерігається активне пересування по місту колон військової техніки (до 20 одиниць в кожній колоні, тентовані автомобілі зі знаками у вигляді кола в середині цифра "1" червоного кольору). Дані колони пересуваються у супроводі легкового автотранспорту з проблисковими маячками", - написав Тимчук.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme