У Раді висунули ультиматум Парубію - погрожують акціями

Народні депутати від партій "Батьківщина", "Самопоміч", партії "Свобода" та групи "Народний контроль" вимагають від спікера Верховної Ради Андрія Парубія поставити питання про включення до порядку денного низки "реформаторських" законопроектів

У Раді висунули ультиматум Парубію - пог…

Про це з трибуни парламенту заявив нардеп Віктор Чумак, повідомляє Depo.ua.

"Ми всі пам'ятаємо, як йдучи в новий парламент, усі партії, які зараз у ньому знаходяться, обіцяли політреформу. Тому ми вимагаємо від голови Ради, президента, фракцій більшості включити порядок денний сесії законопроекти про вибори за пропорційною системою за відкритими спискам №1068-1, 1068-2, законопроект про імпічмент президента № 2278, проект про ТСК авторства депутатів від "Батьківщини", а також законопроект про зміни в Конституцію №1776 щодо скасування недоторканності народних депутатів", - озвучив вимоги політсил Чумак.

Він попередив, що у разі, якщо законопроекти не будуть включені до порядку денного сесії, нардепи не виключають проведення "акцій прямої дії".

"Ми вимагаємо включити у порядок денний ці законопроекти не пізніше наступного пленарного тижня. В іншому разі ми вдамось до акцій прямої дії", - заявив Чумак.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme