У Донецьк прибула "свіжа" партія чеченців та російських курсантів

У Петровський район окупованого Донецька для посилення підрозділів бойовиків, що займають позиції поблизу мікрорайону Трудовська і Олександрівки, прибули бойовики неслов'янської зовнішності 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

Він уточнив, що попередньо йдеться про прибуття чеченців, озброєних піхотним озброєнням (крім автоматів АК), кулеметами ДШК, снайперськими гвинтівками та гранатометами.

Прибулих найманців розселили в будинках, залишених мешканцями.

Крім того, за даними Тимчука, з Росії на Донбас продовжують періодично прибувати курсанти військових навчальних закладів Міноборони Росії з метою проходження "практичних занять" з артилерійською стріляниною.

"Заняття" проводять інструктори з числа кадрових військовослужбовців ЗС Росії. "Остання зафіксована партія російських курсантів прибула на територію мікрорайону Трудовська Донецька (7 вантажних військових автомобілів, розпізнавальні позначки - ромб в ромбі білого кольору). Разом з групою прибули 4 одиниці 122-мм гаубиць Д-30. Знаряддя розміщені на території старого хлібозаводу", - поінформував керівник групи "ІС".

Нагадаємо, 10 квітня Тимчук повідомляв, що в окупованому Новоазовську загострюється конфлікт між місцевими бойовиками зі складу "9-ї омсп мп" і прибулими найманцями з Чечні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme