UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тіллерсон у Москві заявив про можливість посилення тиску на Росію

Держсекретар Рекс Тіллерсон не порушував питання про послаблення санкцій США проти Росії через її агресію в Україні, натомість попередив про можливість посилення тиску на Росію за результатами розслідування в Конгресі щодо російського втручання в американські вибори

Про це глава Державного департаменту США заявив у середу, під час спільної з міністром закордонних справ Росії прес-конференції в Москві, передає Depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

"Ми не обговорювали питання щодо зміни статусу санкцій, які були введені проти Росії в результаті її певних дій проти України", - зауважив глава зовнішньополітичного відомства США.

Що ж стосується втручання Росії у президентські вибори в Америці й додаткових санкцій через це проти Росії, Тіллерсон нагадав, що це питання дуже активно обговорюється в США, в тому числі в Конгресі. "Це серйозне питання, достатньо серйозне для того, щоб ввести додаткові санкції", - зауважив державний секретар Сполучених Штатів.

Нагадаємо, що Рекс Тіллерсон під час свого першого на посаді держсекретаря США візиту до російської столиці провів низку зустрічей, в тому числі з президентом Росії Володимиром Путіним і міністром закордонних справ Сергієм Лавровим.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme