Феофанія спробувала підтвердити діагноз Насірова в Німеччині, там спростовують

В німецькому Університетському кардіологічному центрі Фрайбурга заявили, що не оглядали відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова, при цьому в клініці підтвердили, що до них надходив запит з клінічної лікарні Феофанія

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на DW.

Однак німецькі лікарі отримували все ж запит з України, відправлений колегами з Феофані, з проханням підтвердити обґрунтованість обраного методу лікування у відношенні анонімної історії хвороби.

Раніше з спростуванням діагнозу з Феофанії чолі ДФС виступила клініко-експертна комісія Міністерства охорони здоров'я України.

Нагадаємо, за даними слідства, Насіров протягом 2015 - 2016 років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

16 березня дружина Насірова внесла заставу в 100 млн, і через кілька годин голова ДФС вийшов із Лук'янівського СІЗО під домашній арешт.

А 28 березня Насіров поскаржився, що його поспішають допитувати.

Наприкінці березня у Спеціальній антикорупційній прокуратурі заявили, що не бачать сенсу щодня викликати відстороненого голову ДФС Романа Насірова.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme