Черновецький написав автобіографію "Божевільна історія"

Колишній мер Києва Леонід Черновецький презентував книгу під назвою "Божевільна історія"

Черновецький написав автобіографію "Боже…

На своєму сайті він заявив, що друкувати книгу поки що не збирається, передає Depo.ua.

Презентуючи свою автобіографію, 65-річний Черновецький вдався до спогадів та підбив підсумки свого життя.

"Я прожив незвичне повне життя! Повне перемог і розчарувань, дружби і зради. Але головне, чим пишаюся: ніколи і ні в кого нічого не просив, чинив так, як вважав справедливим, не співпрацював з жодною владою або бандитами, і досяг всього, про що тільки може мріяти будь-яка проста людина, особливо яка виросла без батька і без матеріальної підтримки з боку", - розповів він.

"Я пережив все: і бідність, і безпритульність, і багатство, і любов, і дружбу, і, на жаль, підлі зради з боку дуже близьких мені людей, але зумів залишитися самим собою: небайдужою до чужих бід людиною, яка вміє прощати ворогів, любити і щоб її любили", - зазначив Черновецький.

Екс-мер зауважив, що ідея написати книгу переслідувала його завжди.

"Моя книга не претендує на "історичність"! Це просто розповідь, як все було ... як зі звичайного безпритульного пацана виріс успішний банкір і політик. Але головне в моїй розповіді - це добрі люди, яких я зустрічав на своєму життєвому шляху", - повідомив він.

"У книзі я назвав їх "ангелами на Землі" ... і якби на хвилину уявити, що ви зустріли справжнього ангела і запитали у нього, чому він такий добрий, відповіді не буде ... адже у нього білі крила і така ж біла душа ... а чому , він такий добрий і променистий - знає тільки один Господь Бог", - додав екс-мер Києва.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme