Бойовики підтягнули на передову замасковану танкову роту

У "навчальний центр" російсько-терористичних військ в районі Лутугіного Луганської області прибули вісім одиниць БМП-12 та три одиниці МТ-ЛБ

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

За його даними, ця техніка призначена для доукомплектування змішаної ротної тактичної групи (РТГр), що формується на базі даного навчального центру в якості тактичного резерву в складі "2-го АК ЛНР".

У трикутнику Веселогорівка - Калинове - Алмазна окупанти таємно підтягнули до першої лінії танкову роту. Перекидання техніки здійснювалося "в розкид", в темний час доби.

"Спостерігаються окопані і замасковані в посадках і балках танки по 1-2 машини на окремих напрямках. Противник використовує ці танки для безпосередньої вогневої підтримки своїх піхотних підрозділів на цій ділянці через нестачу інших засобів, і намагається зміцнити стійкість піхоти в обороні на цій ділянці", - поінформував Тимчук.

Крім того, триває перекидання предметів матеріально-технічного постачання в Кадіївку (колишній Стаханов, - ред.), Первомайськ та Сентянівку (кол. Фрунзе) через Михайлівську розв'язку. "За добу фіксується перекидання по 15-20 вантажівок, в основному з боєприпасами та пальним", - уточнив керівник групи "ІС".

Нагадаємо, за даними Тимчука, у Донецьк для посилення підрозділів бойовиків прибули найманці неслов'янської зовнішності.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme