На Росії затримали з наркотиками співробітника "Міста без наркотиків"

У Верхній Пишмі поліція затримали оперативника фонду "Місто без наркотиків" і його товариша, підозрюваних в розповсюдженні гашишу

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на видання 66.ru.

У прес-службі управління МВС Свердловської області розповіли, що у затриманих вилучили понад 140 грамів гашишу, порушено кримінальну справу за частиною 4 статті 228.1 КК (незаконний обіг наркотиків).

Голова фонду "Місто без наркотиків" Андрій Кабанов написав у соцмережі Facebook, що один із затриманих - діючий волонтер організації. "Наразі обидва знаходяться під домашнім арештом. Триває слідство", - розповів він.

Віце-президент "Міста без наркотиків" Дмитро Павлов уточнив, що волонтеру близько 30 років, він співпрацював з фондом сім місяців.

За інформацією джерел 66.ru, він вже дав свідчення і розповів, що купив наркотики у поліцейських.

Благодійний фонд "Місто без наркотиків" займається боротьбою з наркоторгівлею в Єкатеринбурзі з 1999 року. Його співзасновником був діючий мер міста Євген Ройзман.

Фонд відомий своїм вкрай жорстким підходом до реабілітації наркозалежних людей. У 2015 році віце-президента ГБН Євгена Маленкіна засудили на 4,5 роки колонії за організацію незаконного позбавлення волі семи жінок; в СІЗО і колонії він провів більше двох з половиною років.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme