UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Рікі Мартін зіграє коханця Джанні Версаче

Співак Рікі Мартін зніметься в кримінальному серіалі "Американська історія злочинів". Він зіграє бойфренда кутюр'є Джанні Версаче, стиліста Антоніо Д'Аміко

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на портал Deadline.

У сезоні, присвяченому вбивству модельєра, 10 серій. Крім Мартіна, в ньому знімуться Едгар Рамірес, Даррен Крісс і Пенелопа Крус. Остання зіграє сестру модельєра Донателлу, яка очолила модний будинок після смерті брата.

"Американська історія злочинівї" - серіал-антологія, заснований на реальних подіях. Кожен сезон присвячений одній резонансній справі. Перший розповідає про вбивство, скоєне спортсменом О. Джеєм Сімпсоном, який став поворотною точкою в історії американського правосуддя. Другий, ще не вийшов, розповідає про наслідки урагану "Катріна".

45-річний Мартін продав більше 70 мільйонів копій своїх альбомів. У нього є і акторський досвід: він грав Маріуса в бродвейському мюзиклі "Знедолені", озвучував мультфільми, а також виконував невеликі ролі у фільмах і серіалах.

Джанні Версаче був убитий в липні 1997 року серійним вбивцею Ендрю Кьюнененом. Мотив злочину не був встановлений, Кьюненен через кілька днів після вбивства наклав на себе руки.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme