Полторак: Путін сам не знає, що буде далі

Міністр оборони України Степан Полторак закликав світ допомогти Україні, аби втримати Кремль від захоплень нових територій

Про це Полторак сказав, перебуваючи із візитом у Канаді, передає Depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

"Не думаю, що Росія сьогодні спроможна вести бойові дії проти всього світу, але загрози є, і я точно знаю, що якщо Путіну вдасться захопити Україну, то вона не буде останньою", - сказав Полторак.

Міністр також закликав канадців тверезо оцінювати небезпеку, яку створює Росія. "Не думайте, що Росія – це далеко. Завтра Росія спровокує конфлікт із Естонією, Латвією, Литвою і ваші солдати як члени Альянсу будуть змушені воювати з Росією. І тоді це вже буде ваша війна", – зазначив Полторак.

За його словами, передбачити майбутні дії Путіна дуже важко. "У мене таке враження, що Путін сам не знає, що буде далі. Невідомо, що від нього можна очікувати", – заявив очільник оборонного відомства України.

Нагадаємо, 6 квітня президент Петро Порошенко заявив, що Кремль у рамках підготовки до президентських виборів змінює тактику війни на Донбасі та посилює агресію.

Секретар РНБО Олександр Турчинов, у свою чергу, заявив, що Росія нарощує військоий потенціал, що може свідчити про можливе розширення агресії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme