Чоловіка, якого помилково звинуватили у петербурзькому теракті, звільнили з роботи

Мусульманин Андрій (Ільяс) Нікітін, якого помилково запідозрили в причетності до теракту в метро Петербурга, повідомив, що його звільнили після того, як у ЗМІ потрапила його фотографія

Чоловіка, якого помилково звинуватили у…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на агентство IslamNews.

"Сьогодні мій роботодавець в Нижньовартовську повідомив про моє звільнення, пославшись на прохання регіонального Слідчого комітету", - розповів Нікітін. Раніше повідомлялося, що він працює далекобійником.

Після того, як ЗМІ облетіла фотографія Нікітіна як ймовірного терориста, він звернувся в поліцію, де після допиту з нього зняли всі підозри.

"Однак ця історія дуже сильно ускладнила мені життя. Вчора я не зміг полетіти додому - інші пасажири відмовилися летіти зі мною одним рейсом", - розповів чоловік.

Нікітін також поскаржився на журналістів, які "вистежують" як самого чоловіка, так і його близьких і друзів.

"В результаті я не можу навіть зробити спробу полетіти. Прошу вас не ганятися за мною і дати мені жити своїм життям", - додав він.

Зазначимо, одразу після теракту російські медіа-ресурси опублікували фото Нікітіна, як ймовірного автора вибуху в метро Санкт-Петербургу.

Нагадаємо, 3 квітня в метро Санкт-Петербурга сталось кілька вибухів у вагонах метро. За даними російського МОЗ, внаслідок вибуху загинули 14 людей, ще 51 людина постраждала.

Пізніше стало відомо, що теракт здійснив уродженець Киргизстану, який отримав російське громадянство.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme