Зросла кількість загиблих від вибуху у метро Петербурга, - ЗМІ

У результаті вибуху в метро Петербурга загинули 14 людей

Про це повідомили джерела "Фонтанки", передає Depo.ua.

Зазначається, що тіла 10 людей досліджують експерти-криміналісти у вагоні, де стався вибух, і в тунелі на перегоні "Сінна площа" - "Технологічний інститут". Ще двоє постраждалих померли в Маріїнській лікарні. За словами прес-секретаря стаціонару, їх привезли вже в стані клінічної смерті. Ще одна жінка померла у швидкій в момент транспортування до лікарні, і її тіло привезли в морг на Катерининському проспекті.

За попередньою інформацією, характер травм у загиблих свідчить про те, що вибуховий пристрій був начинений металевими кульками і гайками.

Нагадаємо, що вибухи сталися, за попередніми даними, на двох станціях метро в Санкт-Петербурзі - "Сінна площа" і "Технологічний інститут".

В антитерористичному центрі повідомили про дев'ять загиблих, більше 30 зазнали поранень. Чи є серед них українці ще не відомо.

Влада міста вирішила закрила підземку, також закриваються аеропорти.

В Санкт-Петербурзі оголосили тридений траур.

Джерела "Фонтанки" уточнюють, що в результаті вибуху в метро Петербурга загинули 14 осіб.
Як стало відомо нашому виданню, тіла 10 людей зараз досліджують експерти-криміналісти в вагоні, де стався вибух, і в тунелі на перегоні "Сінна площа" - "Технологічний інститут". Ще двоє постраждалих померли в Маріїнській лікарні. За словами прес-секретаря стаціонару, їх привезли вже в стані клінічної смерті. Ще одна жінка померла в швидкій в момент доставлення в лікарню, і її тіло привезли в морг на Катерининському проспекті.
За попередньою інформацією, характер травм у загиблих говорить про те, що СВУ був начинений металевими кульками і гайками. Вибух на перегоні "Сінна площа" - "Технологічний інститут" відбувся близько 14:40. За офіційними даними, загинули дев'ять осіб, 43 постраждали, в тому числі одна дитина.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme