Навальний за гратами хвалить їжу і обігрує всіх в "монополію"

Російського опозиціонера Олексія Навального і його найближчого соратника помістили у спецприймальник №2 у Москві 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Московський комсомолець.

На сьогодні у спецприймальнику де сидить Навальний знаходяться 42 людини (напередодні звільнилися перші затримані на марші, які отримали найменше - по 5-7 діб).

"Думаю на що поскаржитися, але навіть в голову нічого не приходить. Їжа хороша. На сніданок давали вівсянку і чай. Навіть якби не було передач, то жити можна. Взагалі тут жити можна, тільки чи потрібно?",- каже Навальний.

У камері, де відбуває покарання опозиціонер - ще троє затриманих.

Співкамерник Навального розповів, що проводить дозвілля з цікавими людьми. "Граємо в "монополію". Навальний, правда, всіх "обставляє".

Олексій Навальний на претензії співкамерників відповідає: "Я всіх обіграю, але не махлюю".

Соратник Навального Микола Ляскін - абсолютний рекордсмен: йому в спецприймальнику доведеться провести 25 діб. Але сам ставиться до цього філософськи: "Могло бути й гірше".

Камера у Ляскіна простора і світла. Єдиний нюанс: світло від нічної лампи світить прямо в очі (так вже розташоване його ліжко) і спати через це, м'яко кажучи, непросто. А поміняти положення для сну не можна: нари прикручені до підлоги. Але сон, на його думку, не головне ... Загалом Ляскін просить москвичів передати йому шахи. Це все, в чому він, за його словами, потребує. Ну ще говорить, добре б на миття щоб виводили не раз в тиждень, а частіше.

Нагадаємо, 26 лютого у багатьох російських містах відбулися масові антикорупційні демонстрації, жорстко розігнані поліцією. Лише у Москві поліція пов'язала понад тисячу людей. Зокрема, був арештований і опозиціонер Олексій Навальний. Саме на його заклик росіяни протестували проти корупції в уряді, тобто "таємної імперії Медведєва", виявленої Фондом боротьби з корупцією. Навальний отримав 15 діб арешту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme