Корчак звинуватила члена НАЗК у саботажі

Голова Національного агентства із запобігання корупції Наталія Корчак звинуватила одного з членів НАЗК - Руслана Радецького у саботажі 

Про це вона заявила на брифінгу, повідомляє Depo.ua.

"Від свого заступника Руслана Радецького я отримала повідомлення, що працівниками його департаменту складені протоколи про адмінопрушення - відповідно до закону вони мають бути направлені до суду впродовж 3 днів, цей термін сьогодні збігає, але питання досі не розглянуте", - сказала Корчак.

Вона додала, що Радецький ставить свої інтереси вище за інтереси осолюваної ним структури.

"Окремий член агентства свій власний інтерес ставить вище інтересів навіть свого департаменту, я підписала проект порядку денного позачергового засідання, яке буде сьогодні, якщо вони будуть", - додала голова НАЗК.

Нагадаємо, що сайт НАЗК з реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій влади, станом на 29 березня "лежав" уже четвертий день через технічні збої. Тоді у виступі під час засідання Кабміну голова НАЗК Наталія Корчак заявила, що систему подачі декларацій "замовлили", щоб дискредитувати її орган. Водночас прем'єр Володимир Гройсман закликав увесь склад НАЗК піти у відставку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme