Суд дозволив ГПУ перевірити дзвінки сина Пашинського у справі про стрілянину

Печерський райсуд Києва надав Генпрокуратурі доступ до інформації про мобільних переговорах сина депутата Верховної Ради Сергія Пашинського в день конфлікту з В'ячеславом Хімікусом

Про це йдеться в ухвалі суду від 13 березня, передає Depo.ua з посиланням на "112 Україна" та "Українські Новини".

Під час слідства встановлено, що близько 17:30 у день конфлікту Пашинський спілкувався по мобільному телефону зі своїм сином, який також використовував мобільний телефон і дзвонив за певним номером.

"У зв'язку з необхідністю встановлення фактичного знаходження Пашинського та осіб, з якими він контактує, необхідно отримати інформацію про вхідних/вихідних з'єднаннях вищезазначеного абонента в період з 31.12.2016 за 01.01.2017", - сказано в рішенні суду.

Крім того, іншим своїм рішенням від 13 березня суд надав слідчим доступ до документів, що послужили підставою для видачі Пашинському дозволу на зберігання нагородної зброї - пістолета Glock-19, та документів про проведення з ними інструктажу щодо правил поводження з вогнепальною зброєю.

Нагадаємо, нардеп Сергій Пашинський заявв, що буде вимагати перевірки всіх учасників інциденту зі стріляниною на детекторі брехні.

1 січня Сергій Пашинський розповів про інцидент у лісі в новорічну ніч, коли йому розбили голову, а він у відповідь прострілив з пістолета ногу нападнику. Пізніше в поліції заявили, що опонент Пашинського вже мав проблеми з законом. А сам нардеп розповів свою розширену версію інциденту.

Цю справу вже передали в прокуратуру.

1 лютого, Печерський райсуд Києва констатував, що Хімікус має статус потерпілого в справі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme