Путінський мільярдер хоче свідчити в Конгресі про зв'язки з Манафортом

Наближений до президента Росії Володимира Путіна мільярдер Олег Дерипаска готовий розповісти Конгресу США про зв'язки з екс-головою виборчого штабу американського лідера Полом Манафортом

Про це він повідомив у заяві, опублікованій в платному матеріалі на The Wall Street Journal, переда Depo.ua з посиланням на РИА "Новости".

"Я готовий взяти участь у будь-яких слуханнях у Конгресі США щодо цього питання, щоб відстояти свою репутацію та ім'я", - йдеться в офіційній заяві Дерипаски, опублікованій в газеті.

Дерипаска також назвав брехнею інформацію, поширену агентством The Associated Press, про укладення з Манафортом контракту на 10 млн доларів на рік для просування в Східній Європі інтересів президента Росії Володимира Путіна.

"Я хочу рішуче спростувати, це зловмисне твердження і брехня, я ніколи не брав зобов'язань і не укладав контрактів з метою просування інтересів уряду Путіна", - заявив він.

Нагадаємо, 22 березня видання The Associated Press повідомило, що екс-голова виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт таємно працював на російського мільярдера Олега Дерипаску, просуваючи інтереси Володимира Путіна. У Білому домі прокоментували, що президент Дональд Трамп не знав про це.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme