Сусіди поскаржилися на неохайність сім'ї Іванки Трамп

Сусіди дочки президента США Іванки Трамп, яка недавно переїхала з родичами в престижний вашингтонський район Калорама, поскаржилися на неакуратність сімейства, а також поскаржилися на незручності, що виникли з його появою

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Associated Press.

Стверджується, що сім'я Іванки зайняла велику частину парковки на завантаженій вулиці, а їх мішки зі сміттям лежать на узбіччі, оскільки обслуговуючий персонал виносить їх не відповідно до розкладу сміттєвоза. Також сусідам не подобається велика кількість охоронців, які пильно розглядають оточуючих.

"Бедлам твориться з дня їх в'їзду", - розповіла сусідка Марієтта Робінсон.

Жителі району звикли до високопоставлених і знаменитих сусідів. Так, колишній президент США Барак Обама і його сім'я жили в Калорама після його відходу з Білого дому, і для них Секретна служба США перекрила дорожній рух в цілому кварталі. Але ще ніхто не викликав такого невдоволення, як Іванка Трамп і її чоловік Джаред Кушнер.

Прес-секретар Секретної служби розповіла, що представники відомства вже обговорили ситуацію з сусідами дочки президента і міськими чиновниками.

35-річна Іванка та 36-річний Джаред, у яких троє дітей у віці від року до п'яти років, орендують триповерховий будинок вартістю 5,5 мільйона доларів в Калорама з січня 2017 року. Вони перебралися до Вашингтона з Нью-Йорка після інавгурації Дональда Трампа. Обидва працюють в Білому домі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme