UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вдова Вороненкова: Якщо чесно я взагалі не знаю, що я робитиму

Марія Максакова, дружина вбитого в центрі Києва екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова сказала, що у неї навіть не повертається язик сказати "був"

Її монолог опублікувала Meduza, передає Depo.ua.

"Я йому дякувала за кожен день, що він зі мною проводив. Після всього бруду, який був у моєму житті, мені у 37 років так широко посміхнулася удача. Я цінувала кожен день. Він був король, а я була з ним поруч — королева. Я не чула в свою адресу жодного докору. Він боявся за мене, боровся. Він освоїв оперу. Він знав кожну мою арію. Він був найніжнішою людиною, яку я знала в своєму житті. Добрим, глибоким, розумним, усе розуміючим, уміючим пробачати. В принципі, якщо б я могла там бути замість нього, я б не замислювалася. Життя далі без нього — це гірше", - сказала Максакова.

За словами жінки, у неї є 11-місячний син Ваня, їх спільна з Денисом Вороненковим дитина. А також ще двоє дітей від попередніх шлюбів.

Максакова каже, що не збирається вибудовувати жодних версій. "Не буду навіть думати, хто це зробив, хто це замовив і виконав. Ніщо мені його не поверне. Зрозуміло, що правоохоронні органи будуть цим займатися, це їх робота. А я буду думати про те, що у мене є хлопчик, якому 11 місяців. І який тепер тільки мій. І заради своєї любові до Дениса я особисто не збираюся взагалі нічого робити. Я не знаю; може це неправильно. Але вони у мене його вже відібрали. І що б я не робила, я його не поверну", - заявила вона.

Жінка сказала, що не знає, що буде далі. "Якщо чесно, я взагалі не знаю, що я буду робити. У мене не було нічого в житті важливіше нього, нічого. Зараз я навіть не розумію, як і навіщо щось робити далі — і чого хотіти. Я на грані того, що можна не витримати взагалі", - повідомила вона.

Крім того, Максакова зазначила, що її посилено охороняють: "Зараз, звичайно (мене охороняють), це взагалі туши світло. Возять на броньованій машині. (Охорона у Дениса) була, але не така, як у мене зараз. Якби його так охороняли, все було б добре".

Нагадаємо, що 23 березня у Києві вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок.

Кілером виявився Павло Паршов, який розшукувався дніпровськими правоохоронцями за вчинення злочинів, передбачених ст. 205 та 209 КК України (фіктивне підприємництво та легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом).

Зазначимо, що Вороненков був цінним свідком у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme