Балаклію рятують вже півтисячі працівників ДСНС

У Балаклії Харківської області працюють 500 осіб особового складу Державної служби надзвичайних ситуації та 150 одиниць техніки

Про це на брифінгу заявив заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Петро Коротинський, передає Depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

"У цілому до заходів, за оперативною інформацією, залучені близько 500 осіб і 150 одиниць техніки. Утримуються на станції Шебелинка 2 пожежні потяги на випадок їх залучення по необхідності. На місці розгорнуто штаб ліквідації надзвичайних ситуацій, під керівництвом обласної державної адміністрації. На місці працює оперативна група, яку очолює перший заступник голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Олег Мельничуцький", - зазначив Коротинський.

За його словами, нині в зоні надзвичайних ситуацій зосереджено угрупування Сил головного управління від ДСНС.

Охорону громадського порядку здійснює Національна поліція.

Нагадаємо, що спершу до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від ДСНС було залучено 250 працівників та 50 од. техніки.

Сьогодні вночі у Харківській області внаслідок диверсії сталося займання складів боєприпасів під Балаклією. Місцеве населення евакуювали.

У Міноборони України називають дві версії підриву. СБУ відкрила справу за статтею "диверсія". Так само цю подію розслідують у прокуратурі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme