Росія надіслала бойовикам техніку для радіотелевізійного центру Донецька

Бойовики продовжують набирати працівників у захоплений радіотелевізійний передавальний центр у Донецьку, паралельно Росія підсилює його матеріально-технічну базу новими потужними передавачами

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"Триває набір працівників в "держпідприємство" ДНР" "Радіотелевізійний передавальний центр", створеного бойовиками в Донецьку на базі захопленого майна українського Концерну РРТ. На даний момент серед вже набраних співробітників - в основному родичі керівництва апарату підприємства та співробітників "міністерства зв'язку "ДНР". За місцем розташування обладнання КРРТ для радіотрансляції в Донецьку (вул.Куйбишева, 61) завезено 10 од. ФМ-радіопередавачів виробництва ТОВ "Тріада-ТВ (Новосибірськ, Росія). Раніше в Донецьк був доставлений потужний телевізійний передавач від зазначеного російського виробника.

Нагадаємо, 5 грудня 2016 року на Донеччині запущена в роботу побудована на горі Карачун телевежа, яка мовить на окуповані території.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme