UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Російських бізнесменів і політиків викрили в купівлі житла у Трампа

Російські бізнесмени і політики витратили на нерухомість в житлових комплексах, що належать президентові США Дональду Трампу, мінімум 98,4 мільйона доларів

Це випливає з баз даних власників квартир і ріелторів Orbis компанії Bureau Van Dijk, передає Depo.ua з посиланням на агентство Reuters.

Йдеться про сім висотних комплексів у Флориді.

За інформацією агентства, житло в них купили мінімум 63 людини з російськими паспортами.

Крім того, 703 з 2044 об'єктів нерухомості в цих хмарочосах належить компаніям, які не вказують в документах реальних власників. Також не враховувалися ті покупці, у яких є російське громадянство, але при придбанні приміщень вони використовували паспорти інших країн. Тому видання припускає, що росіян серед покупців квартир може бути й більше.

Серед покупців американської нерухомості є, зокрема, колишній топ-менеджер федерального агентства спеціального будівництва Олександр Юзвик, президент банку "Вікінг" в Санкт-Петербурзі Олексій Устаєв, співвласник "Абсолют Group LLC" Андрій Трусков, а також регіональні політики і бізнесмени.

Устаєв і Трусков підтвердили журналістам, що дійсно володіють квартирами в комплексах Трампа.

Нагадаємо, 17 березня ЗМІ повідомили, що колишній депутат від Партії регіонів Василь Салигін володіє апартаментами в Trump World Tower.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme