Трамп викине 5 млрд доларів на стіну з Мексикою

Президент США Дональд Трамп закликає конгрес виділити з федерального бюджету країни близько  4,1 млрд доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою

Про це заявив керівник адміністративно-бюджетного управління Білого дому Мік Малвейні, повідомляє Depo.ua з посиланням на Reuters.

Як стало відомо, бюджетний план Трампа передбачає виділення $ 1,5 млрд на будівництво даного проекту в цьому році і близько $ 2,6 млрд в 2018 році.

Відзначається, що остаточна ціна будівництва стіни буде позначена в завершеному проекті бюджету, який може бути підготовлений до середини травня цього року.

Нагадаємо, що 25 січня президент США Дональд Трамп підписав указ про будівництво стіни на кордоні з Мексикою, щоб запобігти потоку нелегальної імміграції. Трамп наполягає, що Мексика заплатить за це будівництво. Президент Мексики Енріке Пенья Ньєто кілька разів повторював, що Мексика не збирається платити за стіну. Тоді Трамп написав в Twitter, що в такому випадку краще скасувати готується візит Пенья Ньєто в Вашингтон. А президент Мексики скасував візит.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme