Відомий голлівудський актор оголосив про позбавлення від алкоголізму

Голлівудський актор Бен Аффлек, дружина якого Дженніфер Гарнер подала на розлучення, в згодом передумала, завершив курс лікування від алкогольної залежності

Відомий голлівудський актор оголосив про…

Про це актор повідомив на своїй сторінці у Facebook. Аффлек написав, що сподівається тепер вже точно позбувся згубної звички. Актор зізнався, що хоче жити повноцінним життям і бути найкращим батько, передає Depo.ua.

"Я завершив реабілітацію від алкогольної залежності. Сподіваюся, що відтепер я зможу протистояти цій згубній звичці. Я хочу жити повноцінним життям і бути найкращим батьком, яким я тільки можу бути. Я хочу, щоб мої діти знали, що немає ніякої ганьби в тому, щоб попросити про допомогу, коли вам це потрібно. Підтримка необхідна таким людям. Особливо тим, хто боїться зробити перший крок ...", - поділився Аффлек.

Бен зізнався, що весь цей непростий період його життя підтримкою для нього була родина, зокрема дружина Дженніфер Гарнер. За словами Аффлека, Дженніфер постійно була поряд і ані на хвилину не сумнівалася, що її чоловік впорається із алкоголізмом.

Нагадаємо, що Бен Аффлек добровільно почав проходити курс лікування від спадкового алкоголізму в реабілітаційному центрі Promises у Малібу в 2001 році. Через проблеми з алкоголем дружина Аффлека, акторка Дженніфер Гарнер неодноразово намагалася з ним розлучитися.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme