Кмітливий адмірал США брав хабарі секс-вечірками

Адмірала у відставці військово-морських сил Сполучених Штатів Америки Брюса Лавлесса звинувачують у хабарах, які мали форму секс-вечірок

Кмітливий адмірал США брав хабарі секс-в…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ВВС.

Крім Лавлесса на лаві підсудних опинилися ще сім офіцерів ВМС у відставці і один офіцер Корпусу морської піхоти США.

Як стверджує звинувачення, офіцери видавали секретну інформацію про пересування суден в обмін на хабарі. Хабарі були у вигляді розкішних обідів, ночей в дорогих готельних номерах і послугах повій.

За даними слідства, військовослужбовці отримували хабарі від бізнесмена Леонарда Френсіса в обмін на співпрацю з його компанією Glenn Defense Marine Asia.

В обвинувальному висновку згадується годинник вартістю в 25 тис. доларів, сигари марки Cohiba за 2 тис. доларів за коробку і коньяк по 2 тис. доларів за пляшку.

Звинувачення також стверджує, що під час візиту до Маніли в травні 2008 року п'ять офіцерів ВМС США брали участь у вечірці з повіями в готелі "Шангрі-Ла", яка розтягнулася на кілька днів, і за цей час випили всі запаси шампанського на суму 50 тис. доларів.

Лавлесса арештували у вівторок у Каліфорнії.

За даними ВМС, всього у справі про корупцію проходять понад 200 людей, в тому числі близько 30 адміралів, імена більшості з них не називають. Звинувачення пред'явили 27 військовослужбовцям.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme