Луценко затаврував Януковича, зацитувавши Альбера Камю

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що екс-президент Віктор Янукович керувався почуттям страху за своє життя, підписуючи листи до російського керівництва з проханням ввести війська в Україну

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє Depo.ua.

"В той день коли мене перевозили з СІЗО в колонію, я дав інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній, де цитував Камю – пояснював, чому Янукович намагався розправитись з опонентами. Мораль кримінальника - це безконечна зміна перемог, що закінчуються помстою і безкінечних поразок, що породжують злобу. Янукович боявся українського народу все життя, навіть коли присягав на біблії та Конституції", - сказав Луценко.

Він додав, що страх був основним мотивом, який керував Януковичем під час підписання ним листа до російського керівництва з проханням застосувати російські війська в Україні.

"Страх був основним мотивом того що було потім - намагаючись врятуватись, він підписав два листи, якими запросив рос війська на територію власної держави для окупації. Саме страх перед українським народом гнав його до підписання цього ганебного документа".

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко привів докази того, що колишній президент-втікач Віктор Янукович підписав листа до президента Росії Володимира Путіна з проханням прислати війська в Україну.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme