У "Самопомочі" виникли проблеми через Бабак

Народний депутат від "Самопомочі" Олена Бабак складає депутатські повноваження з особистих мотивів 

Про це на брифінгу в парламенті заявив лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк, передає Depo.ua.

"З особистих міркувань Олена Бабак вирішила піти з парламенту...З глибокою повагою будемо далі працювати з Оленою. На даний момент вона залишається нашою соратницею. Далі є список, який піднімається догори. У нас є інша проблема. В нас є проблема у Луцьку, адже секретар Луцької міськради є наступною в списку. Але сьогодні вона є на передовій боротьби за демократію в регіонах. Адже ви знаєте, що Луцька міська рада відмовляється визнати факт смерті, царство йому небесне, попереднього мера. Тільки для того, щоб наступний виконуючий обов'язки, а це є секретар ради, не оголосив про наступні позачергові вибори, бо хочеться призначити свого і правити наступних чотири роки, безапеляційно руйнуючи економіку, граючи на руку виключно оліхархічній системі", - заявив Березюк.

При цьому він додав, що поки Бабак залишається нардепом. "Коли Олена Бабак перестане бути народним депутатом, ми з партією визначимося, хто наступним буде заходити до Верховної Ради", - заявив лідер фракції.

Нагадаємо, сьогодні нардеп Олена Бабак заявила про складання депутатських повноважнь.

Бабак була обрана до Ради 8-го скликання за списком партії "Самопоміч" (№8 у списку). Вона є заступницею голови комітету Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme