UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Кривава розправа": "Викрадача" мотоциклу ледь не зарізали ножем

Чоловік ледь не зарізав невинну людину 

"Кривава розправа": "Викрадача" мотоцикл…

На Миколаївщині працівники поліції отримали чергове повідомлення від 30-річного мешканця одного з сіл Кривоозерського району про зникнення його транспортного засобу. Про це пише Depo.ua із посиланням на "Магнолія-ТВ".

Заявник запевняв поліцейських, що навіть знайшов самостійно викрадачів, мовляв, вони самі прийшли до нього додому з'ясовувати стосунки. На момент прибуття правоохоронців домовласник вже встиг "розквитатись" з непроханими гостями, завдавши одному з них ножове поранення.

Чоловік, будучи на підпитку, залишив свій мотоцикл біля місцевого кладовища та пішов додому. Згодом селянин вийшов на подвір'я та, не побачивши транспортного засобу, вирішив, що його викрали злочинці. У цей час повз будинок "потерпілого" проїжджали місцеві мешканці, яких чоловік зупинив, запідозривши у викраденні його мотоциклу, та почав звинувачувати.

Спочатку молодики не надали значення наклепам нетверезого односельця, але вирішили повернутись та розібратись. Зайшовши на його подвір'я, четверо хлопців почали конфліктувати з господарем та довго сваритись не довелось: чоловік вийшов до них з ножем та вдарив одного з "гостей" у спину.

27-річного пораненого товариша друзі відвезли до лікарні, а домовласник залишився чекати на правоохоронців. Селянин був упевнений, що у даному випадку є постраждалим, який "героїчно" розправився із викрадачем, а виявилось, що він підозрюється у скоєнні тяжкого злочину, адже мотоцикл цілий та неушкоджений "чекав" на свого власника неподалік від його будинку, саме там, де і залишив його господар.

Нагадаємо, що раніше на Миколаївщині підприємцю підпалили автівку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme