Як Садовий почаював з трьома політичними лузерами (ФОТОФАКТ)

Мер Львова Андрій Садовий вирішив почаювати зі "збитими льотчиками" Анатолієм Гриценком, Михеїлом Саакашвілі та Василем Гацьком, обговоривши "ключові проблеми, які стоять перед Україною"

Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер "Громадянської платформи" Анатолій Гриценко, повідомляє Depo.ua.

"Зранку мали плідну зустріч з Василем Гацьком, Міхеїлом Саакашвілі та Андрієм Садовим. Обговорили ключові проблеми, що постали перед країною, і головне - шляхи їх спільного вирішення", - написав він.

Довідка: У 2010 і 2014 роках Анатолій Гриценко балотувався на пост президента України, в яких посів 9 (296 413 голосів - 1,20% ) і 4 місце (989 029 - 5,48%).

На виборах до Верховної Ради в 2014 році він очолив список альянсу "Громадянська позиція (Анатолія Гриценка)", який не зміг пройти в парламент, зайнявши 10-е місце з 3,10% голосів виборців, після чого практично зник з інформаційного поля.

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, що з 30 травня 2015 до 9 листопада 2016 року був головою Одеської ОДА після відставки створив маловідомий "Рух нових сил", і теж зник із поля зору ЗМІ.

Що ж до Василя Гацька, то 2011-го громадська організація Демократичний Альянс, яку він очолював з 2011 року, стала партією, а сам Гацько – головою нової політичної сили. Після Революції гідності в травні 2014 року на виборах до Київради обраний депутатом Київської міської ради. Був членом постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, на виборах до Київради восени 2015 року не подолав прохідний бар'єр, відтоді зник з "радарів" вітчизняних ЗМІ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme