В ОАЕ заарештували українку та її нареченого за позашлюбний секс

Влада Об'єднаних Арабських Еміратів заарештувала 29-річного громадянина ПАР Емлін Калвервела і його 27-річну наречену Ірину Ногай з України, їх підозрюють в незаконних сексуальних відносинах

В ОАЕ заарештували українку та її нарече…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на BBC.

Молоду пару затримали в січні 2017 року, однак про це стало відомо тільки зараз. Їх заарештували після того, як Ногай звернулася до лікаря зі скаргами на болі в животі. З'ясувалося, що жінка вагітна. У підсумку пару заарештували за позашлюбний секс, який в ОАЕ вважається незаконним.

Калвервел працював в ОАЕ останні п'ять років. Його мати Лінда Калвервел попросила звільнити сина і його подругу, оскільки "єдина річ, яку вони зробили неправильно, це закохалися одне в одного".

У МЗС ПАР заявили, що не можуть допомогти затриманим, оскільки ті порушили закон ОАЕ. Південноафриканська влада запропонувала парі звернутися за юридичною допомогою.

Україна поки не коментувала затримання Ірини Ногай.

Затриманим ще не пред'явили звинувачення, оскільки влада продовжує перевірку. Якщо їх провину доведуть, їм може загрожувати тривале тюремне ув'язнення.

Зазначимо, судячи по сторінці Ногай в соцмережі Facebook, в 2013 році вона закінчила Хмельницький національний університет, факультет "Міжнародні відносини". Сама вона родом з Одеси.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme