UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Клімкін закликав США надати Україні летальну зброю

Єдиним правильним шляхом взаємодії з Росією є взаємодія з позиції сили

Про це виступаючи у Конгресі США заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін, передає Depo.ua.

"Ніяких угод з Росією не повинно бути укладено, поки вони не виконають всіх положень мінських угод. Дякую за надзвичайну підтримку США, надану Україні, зокрема за останні три роки в нашій боротьбі проти Росії. Ми вдячні адміністрації США за підтримку і сподіваємося, що вона продовжиться. І ця підтримка не тільки в інтересах України, але й в інтересах США, і в інтересах свободи та стабільності Трансатлантичного альянсу. Я прошу цей підкомітет про рішучу підтримку в певних напрямах", - заявив міністр.

"Прошу вас підтримати пропозиції виділення допомоги Україні за номером NDAA-2017. Будь ласка, прийміть проект фінансової допомоги Україні на податковий бюджет в 2017 і 2018 рр. Також Україні потрібні довгострокові домовленості з безпеки", - сказав Клімкін.

Він також підкреслив, що "виділення Україні оборонних озброєнь значно зміцнило б її можливості" в протистоянні з Росією.

"Оборонні озброєння, що поставляються США, і тривала військова і технічна підтримка послали б потужну заяву Кремлю і значно поліпшили можливості України щодо захисту своєї території від російської армії", - сказав Клімкін на слуханнях в сенаті США.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme