Донька "язика" Путіна розповіла таємниці нічного життя свого батька

19-річна дочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Єлизавета дала відверте інтерв'ю

У ньому студентка престижної паризької бізнес-школи розповіла про непрості часи, коли її батькам доводилося підробляти ночами, щоб забезпечити гідний рівень життя, повідомляє Depo.ua з посиланням на Газету.Ru.

Крім того, дівчина відповіла Хейтерам, які дорікають її у відсутності патріотизму. Також вона розповіла, чому не хоче їхати з Парижа до Москви, незважаючи на те, що столиця Франції, за її словами, стала вже не та.

Кілька днів тому в своєму "Інстраграмі" Єлизавета поскаржилася на випадки шахрайства з боку мігрантів:

"Paris is no longer Paris" сказал Трамп, и, несмотря на свою любовь к этому прекрасному городу, все чаще я готова с ним согласиться. Кидалово ждёт на каждом шагу: никогда не меняйте деньги на Елисейских полях - милые люди из арабских и африканских стран в обменниках, долго рассказывая вам о своей трудной жизни, посчитают обмен по такому курсу, что в 14 градусов тепла (в феврале) мороз по коже пробежит ; во время прогулки к Лувру, к вам подойдёт любезный уроженец южных стран с "золотым" кольцом, которое вы якобы обронили, и он готов его вернуть, естественно за вознаграждение! Если вам нужно пройти в какое-нибудь заведение, вас непременно обыщут, но женщину, завёрнутую с ног до головы, включая лицо, пропустят с заискивающим "Bonjour madame!" Я ни в коем случае не расист, но сейчас я согласна с Вами, mister President!

Публикация от nomade. Elizaveta. me cool (@stpellegrino) Фев 28 2017 в 1:29 PST

Вона зазначає, що за ті 7 років, що живе в Парижі, рівень безпеки тут сильно впав. Проте, її приваблюють теплий паризький клімат і невеликі відстані. Також Єлизавета зізналася, що вважає себе космополітом і швидко адаптується в будь-якому місці.

Крім того, дочка Дмитра Пєскова згадала часи, коли в їхній родині не було грошей, і батьки, уклавши її спати, після денної роботи і навчання вночі їздили "бомбити".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme