Доба в АТО: 110 обстрілів, один боєць загинув, 12 - поранені

Бойовики продовжують обстріли по всій лінії зіткнення. Загалом зафіксовано 110 обстрілів

Доба в АТО: 110 обстрілів, один боєць за…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії та мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Богданівку, Мар'їнку, Новотроїцьке та Водяне. Зі стрілецької зброї та гранатометів – Гнутове, Водяне, та Широкине. Талаківку, Новотроїцьке, Мар'їнку, Водяне і Лебединське обстрілювали снайпери. По Водяному та Широкиному вели вогонь БМП.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії – Калиново-Попасну, Новозванівку та Троїцьке, а з артилерії 122 міліметри та мінометів різних калібрів – Новоолександрівку, Кримське, Оріхове, Попасну, Катеринівку, Троїцьке та Новозванівку. ПТРК неодноразово вели вогонь по наших позиціях в районі Кримського. Гранатомети, великокаліберні кулемети та снайпери – по Станиці Луганській (в районі ділянки розведення). По Валуйському також вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку танк та міномети різних калібрів неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту Бутовку, Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам'янку, Луганське, а з гранатометів та стрілецької зброї – Зайцеве і Троїцьке. Снайпер вів вогонь по Зайцевому та Опитному.

Десятеро наших військових поранено, двоє травмовано, один загинув.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme