У Барселоні відкрився перший публічний дім з секс-ляльками

У Барселоні відкрився перший в Європі публічний будинок з силіконовими ляльками замість жінок

У Барселоні відкрився перший публічний д…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The Local.

Бордель, який має назву "Люмідоллс" (Lumidolls), знаходиться в центрі міста. Година з будь-якою з ляльок обійдеться в 80 євро. Всі вони виготовлені з термопластичного еластомеру, тому, запевняють господарі закладу, різниці в відчуттях від дотику до ляльки і живої жінки не буде.

Головною перевагою свого закладу перед традиційними борделями власники "Люмідоллс" називають повну свободу дій клієнта: він може втілювати будь-які фантазії без втрат в глибині відчуттів. Поки в закладі всього чотири "робітниці", одна з них нагадує дівчину з японських аніме, решта наділені європейським, азіатським і африканським типом зовнішності.

Для відвідувачів готують спеціальні приміщення з приглушеним світлом. Після візиту чергового гостя лялька ретельно дезінфікується для наступного клієнта. Компанія обіцяє повну анонімність і комфорт.

Секс-ляльки з термопластичного еластомеру поступово набувають популярності по всьому світу, навіть незважаючи на високу вартість. Сама низькоякісна штучна жінка з подібного матеріалу обійдеться покупцеві приблизно в 250-300 євро.

Проституція в Іспанії не є протизаконною, проте на представниць секс-індустрії накладаються штрафи при недотриманні встановлених правил, наприклад, при роботі поблизу шкіл.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme