Скандальний Артеменко зізнався, що літав до Москви

Народний депутат Андрій Артеменко підтвердив, що протягом останнього часу справді відвідував Москву

Про це він заявив під час прес-конференції в Києві, передає Depo.ua.

"Дійсно, я був у Москві, всі мої поїздки були погоджені з СБУ, але більше сказати я нічого не можу", – сказав Артеменко.

Але нардеп наголошує, що не узгоджував свій "мирний план" із російськими політиками, зокрема, Владиславом Сурковим, а також з Сергієм Льовочкіним та Юрієм Бойком.

"З паном Сурковим я ніколи не зустрічався. Пан Бойко, пан Льовочкін не мають до мирного плану відношення", – розповів депутат.

Нагадаємо, сьогодні нардеп від "Народного фронту" Вікторія Сюмар оприлюднила список народних обранців, які протягом останніх двох років літали до Москви. У списку значився й Андрій Артеменко.

За даними газети The New York Times, народний депутат-"радикал" Андрій Артеменко разом з наближеними до президента США Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатер склали план зняття санкцій з Росії. Його передали на розгляд адміністрації президента США.

План начебто передбачає "виведення всіх російських військ зі Сходу України та проведення в країні референдуму про передачу Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

Артеменка вже виключили з фракції Радикальної партії.

21 лютого Луценко опублікував витяг з кримінального провадження проти Артеменка та анонсував подання на зняття з нього депутатської недоторканності.

24 лютого Артеменка допитали у Генпрокуратурі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme