UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Києві суддя влаштувала патрульним розборки і обізвала їх "ніщебродами" (ВІДЕО)

У Києві поліцейські затримали суддю Солом'янського суду Вікторію Кицюк, яка порушила правила дорожнього руху і влаштувала розбірки з патрульними

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав начальник департаменту патрульної служби МВС Євген Жуков, передає Depo.ua.

Він також опублікував відео з місця події та зазначив, що повне відео передасть у прокуратуру.

Жуков зазначив, що Кицюк на своєму авто зупинилася посеред вузької вулиці і тим самим заблокував рух в обидві сторони. Екіпаж, який проїжджав по цій ділянці дороги, став, як і всі інші учасники руху.

"По початку, "Святу Вікторію" просили перепарковаться автомобіль. І не тільки співробітники, але і водії інших автомобілів. Але, не дивлячись на це, в той же час, включився режим "дурник" - я не я, машина не моя, я не водій, я "пашол", чоловік приїде і т.д. Все це супроводжувалося дзвінками в Генеральну прокуратуру. Власне, звідти і почалися дзвінки в Управління патрульної поліції: "Що там і як!?", - написав Жуков.

Він зазначив, що після неодноразових повторень прохання показати будь-які документи, Кицюк була затримана.

"Приїхав бухий "друг" і далеко від нього не відстала подруга (напевно, теж суддя). Ну, там на відео є: "ніщеброд, ви за 8 тисяч готові маму продати". Ось так ось думає вища каста суддів про патрульного поліцейського", - написав Жуков.

Він визнав, що співробітники не оформили матеріали щодо затримання до кінця. і понесуть покарання за це.

"Але... На превеликий жаль, вони можуть понести кримінальну відповідальність за перевищення. Я навіть боюся уявити, що судити їх буде ця шикарна дама, яка так смачно курить цигарку (на відео). Важко, але я не збираюся пускати хлопців під прес", - зазначив Жуков.

Кицюк на своїй сторінці в соцмережі також прокоментувала конфлікт, але категорично заперечила свою провину і звинуватила поліцейських в некомпетентності.

"Так в чому полягає правопорушення, яке, на думку людей в чорному, мало місце бути", - написала Кицюк, опублікувавши відео свого спілкування з поліцейськими.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme