Єдина радниця у хіджабі пішла від Трампа, - ЗМІ

Старший радник Ради національної безпеки Руму Ахмед, яка працювала про президентові США Бараку Обамі, покинула свою посаду через вісім днів роботи нової американської адміністрації

За її словами, на це рішення вплинув указ президента США Дональда Трампа про заборону на в'їзд в країну громадян з мусульманських країн, а також відсутність можливості на щось вплинути, передає Depo.ua з посиланням на MSNBC.

"Я протрималася вісім днів", - сказала Ахмед.

Нагадаємо, 23 лютого ЗМІ повідомили, що в Адміністрації президента США Дональда Трампа підготували новий імміграційний указ, який допоможе прискорити висилку нелегальних мігрантів з країни.

Новий міграційний указ Трампа стосуватиметься громадян тих же семи арабських країн (Ірану, Іраку, Сирії, Ємену, Сомалі, Судану та Лівії), що й попередній документ. Проте, його дія не поширюватиметься на тих, хто вже має візу або "Зелену карту".

Зазначимо, що попередній указ Трампа тимчасово заборонив в'їзд громадянам з семи мусульманських держав і викликав величезний резонанс у США, наслідком якого стали масові протести.

Суд Нью-Йорка заборонив депортувати мігрантів, що потрапили в "чорний список". Проте Апеляційний суд у Сан-Франциско відмовився скасувати це рішення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme