Трамп наврочив: У Швеції спалахнули масові заворушення

Увечері 20 лютого в передмісті Стокгольма почалися масові заворушення

Про це повідомляє Expressen TV з посиланням на представника поліції Ларса Бистрома, передає Depo.ua.

Приблизно 30-40 молодих людей в передмісті Рінкебю почали кидати каміння в поліцейських. Ті у відповідь кілька разів вистрілили в повітря. Одного з поліцейських поранили каменем в руку. Поліції довелося відступити. В районі тимчасово призупинили автобусне сполучення.

Через дві години заворушення спалахнули в іншому районі міста. У них також взяли участь близько 30-40 невідомих. Вони спалили близько восьми автомобілів і розграбували декілька магазинів.

Поліція попросила підкріплення із сусідніх передмість. До 23:30 приїхали п'ять поліцейських автобусів. До півночі правоохоронці повідомили про відновлення порядку.

Нагадаємо, 18 лютого президент США Дональд Трамп, виступаючи на захист своїх ініціатив щодо посилення в'їзду в Америку, привів Швецію в якості негативного прикладу міграційної політики.

"Подивіться, що сталося вчора ввечері в Швеції. Швеції! Хто б міг в таке повірити? Швеція приймає багато мігрантів, у них зараз такі проблеми, які вони собі й уявити не могли", - заявив він. У той день Міністерство закордонних справ Швеції зажадало пояснень, оскільки напередодні жодних серйозних подій не сталося.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme