"Блокувальника" Донбасу Семенченка викликають в донецьку поліцію

Поліція Донецької області почала перевірку щодо появи вихідного документа обласної військово-цивільної адміністрації, який напередодні опублікував народний депутат Семен Семенченко

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу обласного главку Нацполіції.

Очільник донецької поліції В'ячеслав Аброськін наголосив, що правоохоронцям цей лист не надходив.

Також сумніви щодо достовірності цього документу висловив і голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. "Відповідно до своїх повноважень я не маю права давати вказівок - і ніколи їх не даю! - керівнику обласного управління Нацполиции. Такі вказівки йому можуть давати тільки керівники Національної поліції України або керівники Міністерства внутрішніх справ. І депутати, які поширюють цей сфальсифікований лист, мали б знати такі тонкощі", - заявив Жебрівський.

Цей факт був зареєстрований в Єдиному журналі заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події та розпочата відповідна перевірка, яку здійснює Краматорський відділ поліції.

"У рамках перевірки Семенченко Семен Ігорович в будь-який зручний час запрошується в Краматорський ОП для дачі роз'яснень з зазначеними подіями, а також надання документа для його подальшого вивчення та встановлення походження", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, 18 лютого нардеп Семен Семенченко опублікував лист, нібито підписаний главою Донецької ОДА Павлом Жебрівським, адресований керівникам ГУ Нацполіції та області Торецького відділення поліції. Зокрема, головному поліцейському області Жебрівський нібито доручив "вжити заходів щодо розблокування залізничних шляхів та притягнення до відповідальності винних у незаконному перешкоджанні пересуванню поїздів з вугіллям та іншою продукцією українських підприємств".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme