8-річних онучок Елвіса Преслі забрали з сім'ї через дитяче порно

Соціальні служби американського штату Каліфорнія прийняли рішення про вилучення з сім'ї 8-річних двійнят Фінлі та Харпер, доньок Лізи Марії Преслі

8-річних онучок Елвіса Преслі забрали з…

У комп'ютері їхнього батька, Майкла Локвуда виявили дитяче порно. На шокуючі фото та відео натрапила сама Ліза Марія. До справи вже підключили поліцію, передає Depo.ua з посиланням на The Daily Mail.

Єдина дочка Елвіса Преслі та Локвуд саме перебувають у процесі розлучення.

"Я була шокована та нажахана, мене просто вивернуло", - так описала 49-річна Ліза Марія свої емоції після страшної знахідки.

Поліція Беверлі-Хіллз вилучила усі девайси, що належали Локвуду та лишалися в домі Преслі, й вивчає їхній вміст. Як зазначила Ліза Марія, вона боїться, що там буде знайдено щось іще гірше.

Майкл Локвуд – четвертий чоловік дочки Преслі. Вони одружилися в 2006-му, а в 2008-му на світ з'явилися двійнята.

Улітку 2016-го року пара вирішила розлучитися і відтоді судиться за гроші. Локвуд вимагає, щоби колишня дружина платила йому подружні аліменти, по 40 тисяч доларів щомісяця, хай це і суперечить умовам їхнього шлюбного контракту.

Ліза Марія, у свою чергу, ні копійчини йому давати не бажає та жаліється на те, що від багатомільйонного батькового спадку лишилося дуже мало, і вона сама бідує.

Про маленьких Фінлі та Харпер нині піклується Департамент у справах дітей та сім'ї. Судове засідання, на якому вирішуватиметься подальша доля дітей, призначено на березень.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme