Снайпери бойовиків різко активізувалися на Донбасі

Снайперські групи бойовиків різко активізували і б'ють по позиціях наших військових

Про це повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують обстріли позицій сил АТО і цивільних об'єктів.

Зі стрілецької зброї, станкових гранатометів, 120-мм і 82-мм мінометів були обстріляні позиції українських військ на південний схід від Опитним, в районі повітряного стовбура шахти Путилівська (Бутівка), на північний схід від Новоселівки -2, промзони Авдіївки, позиції в районі Кільцевої (Алмаз), в районі ринку Господар і ДФС. На зазначених ділянках також відбулося кілька зіткнень з дрібними піхотними групами противника (по 8-10 чол.). Дії цих груп епізодично підтримувалися вогнем бронетехніки (БМП-1 2, БТР-ів). Всі спроби атак були відбиті.

Аналогічна ситуація фіксувалася на ділянці від траси Маріуполь - Тельманове до Широкиного. Також пара БМП-2 окупантів вела вогонь по позиціях сил АТО в Широкиному і висотах на північ від селища. БМП-2 та БТР окупантів обстрілювали позиції ВСУ на схід і південний схід від Водяного.

Південніше Донецька, в районі Старогнатівки окупанти відкривали мінометний вогонь і обстрілювали позиції сил АТО з боку Білої Кам'янки з кулеметів і станкових гранатометів.

Епізодичні обстріли на Світлодарській дузі, район Попасної, на ділянці від Мар'їнки до Красногорівки, Зайцеве-Жованка, на схід від Новгородського, в районі Станиці Луганської (в основному стрілецьку зброю, іноді станкові гранатомети типу АГС-17 і 82-мм міномети).

Зі зниженням артилерійських обстрілів в районах Троїцького, Новоселівки, Кам'янки, Мар'їнки та Новотроїцького різко активізувалася діяльність снайперських груп противника.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme