Гройсман оголосив Тимошенко "мамою корупції та економічної слабкості"

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко є "мамою" українських негараздів

Гройсман оголосив Тимошенко "мамою коруп…

Про це він заявив на засіданні Кабміну, передає Depo.ua.

"Батьком-засновником новітньої української держави ми вважаємо Михайла Грушевського. Батьками корупції, популізму, неефективності, постійних економічних криз є теж люди. Я вважаю, що мамою української економічної слабкості, знищення української незалежності, корупції, популізму і неефективності є Юлія Тимошенко", - заявив Гройсман.

"Це справжня мама, яка за багато років, двадцять, все робила для того, щоб Україну знищити. І завжди хтось їй заважав", - додав глава уряду.

Він також нагадав, що 14 лютого 2007 року Тимощенко прибула до Вінниці знімати його з посали мера міста. "За тарифи. Пройшло 10 років. Після того вона стала прем'єр-міністром нашої країни, тарифи не змінивши. Не змогла. Не по зубах було. Вінниця з 49-го місця вийшла на перше, друге, третє, а Україна - на останнє", - зазначив Гройсман.

"Я розумію, що в неї є птенційна жага, що вона хоче дорватися до влади. Це самоціль. Нам треба дійти до того, щоб наша самоціль була сильна Україна. Ця тотальна брехня підриває можливості успіху України та українців. Жодного слова правди", - обурився глава уряду.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme