Стало відомо, у скільки обійдеться квиток на "Євробачення"

Квитки на пісенний конкурс Євробачення-2017 надійдуть у продаж 14 лютого о 20:15 і будуть коштувати до 500 євро

Про це повідомляє прес-служба НТКУ, передає Depo.ua.

Близько 70 000 квитків буде продано на 9 концертів пісенного конкурсу, який пройде в травні в Міжнародному виставковому центрі в Києві. Зокрема, вони будуть продаватися на 6 репетицій, два півфінали і фінал Євробачення-2017.

Виконавчий директор пісенного конкурсу Євробачення Йон Ола Санд розповів: "Ми раді, що квитки надійшли у продаж так швидко, незважаючи на деяку затримку. Впевнені, що НСТУ знайшла надійного партнера, компанію Concert.ua і їх сервіс стане зручним способом придбати квитки на довгоочікувана подія для величезної кількості фанів Євробачення з різних країн. Також ми переконані, що всі, хто придбає квитки, прекрасно проведуть час у Києві вже у травні цього року ".

Ціна квитків буде варіюватися від 8 до 500 євро, а придбати їх можна буде на сайті www.concert.ua. Мовник-організатор конкурсу - Національна громадська телерадіокомпанія України - залучила компанію "Ticket", якій належить Concert.ua.

"Ми дотримуємося нашого слогану пісенного конкурсу Євробачення-2017 -" Поважайте різноманіття ". Саме тому подбали про те, щоб квитки на шоу були доступні для всіх верств населення - від закоханих студентів до заможних людей", - зазначив заступник генерального директора ВАТ НСТУ Павло Грицак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що команда, яка працювала над організацією проведення "Євробачення-2017" в Україні, заявила про припинення роботи над підготовкою конкурсу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme