Як активісти відмивали "Берлінський мур" від екзерсисів Гончаренка

Активісти відмили від написів символічний "Берлінський мур" біля посольства Німеччини в Києві, який днем раніше був спотворений нардепом Олексієм Гончаренком

Про відмивання символічного "Берлінського муру" на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст Євген Кузик, передає Depo.ua.

"Разом з колегами частково відмили "творіння" геніального художника, та разом з Посольством Німеччини дуже шкодуємо, що у нас є такі народні обранці.. Історичний Берлінський мур - це в першу чергу символ звільнення від комунізму та радянщини, також це порушення Віденської конвенції про дипломатичні відносини. Добре, що представники посольства вийшли до нас, поспілкувались та розуміють, що у кожній країні є дрібні хулігани. Жаль, що й такі є серед народних обранців, представників народу", - написав він.

Нагадаємо, що зранку 8 лютого нардеп від БПП Олексій Гончаренко розмалював символічну "Берлінську стіну" біля німецького посольства в Києві на знак протесту проти резонансних заяв посла Ернста Райхеля відносно виборів на Донбасі. Президент України Петро Порошенко, зазначивши неприпустимість виборів при окупантах, засудив витівку Гончаренка.

7 лютого посол Німеччини в Україні Ернст Райхель заявив, що російські війська – не перепона виборам на Донбасі.

Згодом Райхель пояснив, що говорив про створення необхідних умов для проведення виборів на Донбасі, коли припускав, що вибори в ОРДЛО можуть відбутися за присутності там російської армії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme